We zijn dr bijna! - Reisverslag uit Livingstone, Zambia van Dick Burgt - WaarBenJij.nu We zijn dr bijna! - Reisverslag uit Livingstone, Zambia van Dick Burgt - WaarBenJij.nu

We zijn dr bijna!

Door: Dick

Blijf op de hoogte en volg Dick

07 Juni 2010 | Zambia, Livingstone

Even snel een kort verhaaltje. Foto's volgen. Nou hebben we vandaag toch weer iets moois gezien, maar laten we beginnen bij het begin. We gingen door en via een andere route. Wat interessant is om even te vertellen.. Als je zoiets meemaakt wat gebeurde met Henk, dan krijg je pas echt door hoe slecht het met de eerste hulp in een land als Malawi gesteld is. Zo heeft de marine daar bijvoorbeeld niet eens een boot. Er zijn in heel Malawi twee helicopters, waarvan een van de president en de ander heeft maar een bereik van 100km. De ambulances doen er uren over om op bestemming te komen. En duikers konden de volgende dag pas in Chitimba zijn. Terwijl je dit niet door hebt als je er gewoon lekker aan het rijden bent in je auto. Echt bizar! Maar de reis ging verder richting Zambia. De meest relaxte grenspost allertijden trouwens :) We moesten wachten op een belangrijke man die even was eten 4 uur 'smiddags??? En ondertussen hebben we met een paar man in het kantoor achter de balie MTV zitten kijken! Maar uiteindelijk kwam de beste man terug en mochten we Zambia binnnen rijden. Dat is weer een groot contrast. Zambia is veel welvarender dan buurland Malawi. Vooral in de hoofdstad Lusaka zie je veel westerse invloeden. Hele nette winkelcentra en alles heel netjes schoon. Nick en ik zijn de laatste dagen lekker aan het doorknallen. We hadden wat ritten met ongeveer 600 km per dag. Hier is dat een dagtaak, dus reden we vroeg aan om zo nog voor het donker op de campsite te kunnen zijn om lekker te chillen. Echt lekker is dat! Zo hebben we sinds kort ook het groepsgevoel, omdat er voort teveel alleen werd gereisd door sommigen :s Dat is ook lachen, iedereen moet meer zijn steentje bijdragen :D Zo wordt er nu elke avond voor iedereen gekookt en afgewassen. En elke dag door anderen. Zo moet ook de eerste die op de camping is het kampvuur aanmaken enzo. Echt mooi, dus dat doen wij dan. Owja en de muziek verzorgen is ook onze taak. En we doen dan ook onze uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. En ik moet zeggen, het groepsgevoel is er hoor! Vandaag zijn we met een paar mensen naar de Victoria Falls gewandeld en daar de mega grote watervallen bekeken. Een wandeling van 2 uur was dat, wat echt taai is na 2 maanden geen elke dag te zitten in een auto. In onze zwembroek liepen we daar door het park. Dat is wel zo mooi om het geweld van dat water te zien en ook te voelen. Het stort namelijk naar ongeveer 100 meter naar beneden en de alle druppel die daardoor ontstaan regenen over je heen. Toen we alles wel gezien hadden en even gingen opdrogen in de zon ontmoette ik een paar Amerikaanse gasten die ook hier zijn voor het WK. Een tijdje mee gepraat en toen kwamen er apen. Een van de jongens had net zijn tas uitgestald om op te drogen en die aap die pakte een zakje met daarin zijn paspoort en andere belangrijke dingen. Ook zat er in dat zakje chocolade en pinda's waar die aap hem dus voor gejat had. Toen wij met zijn allen proberen die zak terug te vangen van die aap. Die beesten zijn slim! Bij het verlaten de Falls kwamen we erachter dat Nick kwijt was :s We hadden een hele zoekactie gestart. Komt hij na een half uur aanlopen met de mooiste verhalen van wat hij allemaal gezien heeft ondertussen. Die Nick, altijd maak je weer wat mee met hem. Het gaat goed hier, en binnenkort zullen we ook even de foto's plaatsen.
Tot snel allemaal!
Groetjes xx Nick en Dick

• 07 Juni 2010 - 19:31

Glenn:

Mooi mooi mooi verhaaltje weer. Ik ben benieuwd naar de foto's.
    Ook in Zambia is het om 4 uur blijkbaar tijd voor Cup a Soup ;)
    Wel lachen, is de bevolking vriendelijk en ontvankelijk, jatten de apen weer iets, haha!

Zelf kan ik ook niet wachten tot het WK begint. Ik zal maandag uitkijken naar een blond koppie in het publiek! Wel trugzwaaien hè?!

Het gaat jullie goed. Hopelijk pas tot na 11 juli natuurlijk :)
    Groeten!!

• 07 Juni 2010 - 19:37

Sophie:

Super!!
    XX

• 07 Juni 2010 - 19:45

Anika:

Leuk dat het groepsgevoel er nu is. Had het eigenlijk wel eerder verwacht maar ik weet natuurlijk niet goed hoe het er bij jullie allemaal aan toe gaat ;)
    Haha het verhaal over jou, Nick, komt me zo bekend voor haha. Je laat me nooit alleen maar als ik met iemand aan het buurten ben kun je gerust eens op onderzoek uit gaan haha. En dan kom je later inderdaad heel rustig vertellen dat je 'even daar aan het kijken of aan het drinken was'.. maargoed gelukkig kom je altijd weer bij me terecht:D.
    Dat worden weer mooie foto's binnenkort!!

Tot snel!
    Een dikke kus en veel liefs van jou meisje

• 07 Juni 2010 - 20:01

Stef B.:

Smells Like Team Spirit!!!

Goed bezig mannen maak er maar een mooi clubje van, zodat je tijdens het WK met ze alle kunt genieten van de overwinningen van Nederland ;-)! Ben erg benieuwd naar alle foto's... Die van het vorige reisverslag zagen er allemaal super goed uit. Veel plezier samen en tot in de pruimentijd.

X Stef B.

• 07 Juni 2010 - 20:04

Hoi Nick en Dick

Jullie maken de mensen blij om zo snel weer een nieuw verhaal op de site te zetten. Ja iedereen roept hier al zijn ze er al? Nog 3 dagen begrijp ik en dan rijden jullie Johannesburg binnen.

Een hele beleving weer wat er te lezen valt en ja hebben jullie nu echt achter de apen aan gevangen of de apen achter jullie? haha

En als je dan ook nog eens je maatje kwijt bent, dan ben je echt

Een aap gelogeerd.

Fijn dat Nick weer bij je is en wat waren dat voor verhalen van Nick???

Wij zijn benieuwd naar de Foto's.

Héél véél Liefs van ons
    XXX Francia en Erik

• 07 Juni 2010 - 20:06

Niek:

Hey dick en Nick.

Wat hebben jullie daar toch een mooie reis. Maar als ik het goed begrijp heb je het gitaar spelen voortaan helemaal onder de knie. Als je thuis komt zullen we eens luisteren hoe het is.

Nog veel plezier

• 07 Juni 2010 - 20:22

Willy Van Erp:

nu je er bijna bent kun je alles alvast een beetje overdenken van deze o zo mooie rei en wij wensen jullie een mooi WK hopelijk hebben wij het dan ook

Groetjes van Fam. van Erp

• 07 Juni 2010 - 20:34

Ey Dicky en Nick ok

Beseffen jullie wel dat jullie de tijd van je leven hebt?
    Gloeiende hoed ....wat jullie allemaal zien en meemaken....
    En als het allemaal een beetje meezit zien jullie Nederland WERELDKAMPIOEN worden.
    Dus .. op unne 4klets naar Johannesburg.maar wel met beleid he!!!

Heb je de groep ook al je zangtalent laten horen??
    Opletten dat je niet ontdekt word!! Haha.

Nou tot zover.

De groeten uit de Vossenbosstraat van ons allen.

Groeten GG
    XXX

• 07 Juni 2010 - 21:05

Fem:

Ha Dick en NIck,

wat leuk om te lezen!
    Maar goed dat de gitaar goed klinkt, want anders wordt het niet veel met die muziek!
    Je moet alleen niet te vaak zonder Nick op pad gaan, want dan mis je volgens mij een heleboel! Die maakt namelijk iedere keer iets spannends mee als je weg bent!

Hier alles goed!
    Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw.........dus heerlijk genieten op de bouw!

Groetjes Geert en Fem

• 07 Juni 2010 - 21:29

Maria&theo:

ha mannen da`s weer mooi om te lezen ,en nick zeg effe da ge weg bent ,da ze weten wur ge zit ge wit wa`t is as iemand zich ongerust makt,
    maar we zijn wel benieuwd naar de foto`s
    veel plezier met de teamspirit en dikke kussen vanuit brammus

• 07 Juni 2010 - 22:08

Jolanda Beelen:

Weer een geweldig verhaal. Heeft Nick wel foto's gemaakt van zjn avonturen? Ik ben heel benieuwd. Nog veel plezier.

groetjes uit Eersel.

• 07 Juni 2010 - 23:18

Irna:

Dick en Nick,
    Nog 5 nachtjes!!
    Dat paradijselijke eiland
    zag er mooi uit,echt 'n plaatje.
    Goed 'n groepsgevoel en wát gaan jullie koken?of hoef je alleen maar te zingen en gitaar te spelen?
    nog veel plezier XXXX

• 08 Juni 2010 - 10:20

The Gothmother:

Gullie zeit'r bijna, maor nog nie helemaol, kontje kaal enz.
    Twier onderhand tijd nie, da da groepsgevoel dur kwaam, ge bent d'r nodeju zowa. kzei wel sjaloers hurre op wa ge dur allemaol meemakt en ziet en kei grappig da mee die ape, daor hak wel zelf muisje(of aapje ;) ) wille zen! Nou nog ekkus en dan kunde voetballe gan zien, let op he diee leste kilometers, nou klene witkei doet die makker van jou anders mar an unne riem raakte um ok nie mir zo gauw uit ut oog, wir unne lekkere natte kledderzoen,( die meugde trouwes as ge terug zeit, allemaol in komme wissele, nie vur ouw mar vur men :)! ) houdoe

• 08 Juni 2010 - 11:46

Tina:

Goh, jongens, geweldig hoor, maar wel oppassen straks in Kaapstad, er komen nu de meest rare verhalen in het nieuws. Maar goed jullie zijn met z'n allen, dus dat zal wel meevallen. Geniet iedere keer weer van jullie verhalen. Keep on trucking!!!
    Groetjes.

• 08 Juni 2010 - 14:09

Lisanne:

haha je maakt het ook mee! Apart die contrasten van die landen.. maar ja dat is nou eenmaal de werkelijkheid..
    Uiteindelijk het paspoort nog teruggekregen van de apen?;) haha
    have fun, nog ff en het wk begint!!

• 08 Juni 2010 - 19:19

Jos En Jan:

Nick en Dick, Je ervaart nu dat Afrika een werelddeel is vol verrassingen maar wel een heel mooi met veel en lekker eten, veel vlees dat komt misschien pas in Z-Afrika. Nog even en dan kun je naar de winkel van oom Sammie en kun je pottie pottie eten in Z-Afrika.
    Nog enkele dagen toeren en dan nog meer plezier bij de WK voetbalwedstrijden van Nederland.

• 08 Juni 2010 - 20:36

Jo En Johanna:

Hoi, Dick en Nick
    In een adem jullie laatste verslag gelezen.
    Heel triest van Henk, heel spannend het vervolg voor jullie naar het einddoel.Goeie reis verder,veel plezier en spanning straks bij het voetbal.
    groetjes van ons allen

• 08 Juni 2010 - 21:05

Matt Megens:

Ha Mannen,

Eindelijk weer bijgelezen! Het loopt nog steeds gesmeerd ook al raak je wat olie kwijt las ik net in het andere stuk.

Goed dat jullie doorgegaan zijn en de spirit er inhouden! Had niet anders verwacht trouwens.

Geniet er van, de teller loopt nu hard naar het begin van het WK.

Morgen stemmen hier, gaan jullie dat ook nog doen daar ergens onderweg?

Groet,

Matt

• 09 Juni 2010 - 09:15

Fleur:

Geweldig ;) Ben benieuwd naar de foto's! Veel plezier en succes nog t laatste stuk! xx

• 09 Juni 2010 - 14:22

Sharona:

Wat een super verhaal weer, Ik blijf geboeid de reis volgen haha.

Nog even en jullie zijn er!! Goodluck and Have fun ;)

Liefs Xx

• 09 Juni 2010 - 16:41

Vichie:

Nickie en dickie

het gaat weer beter zie ik aan het verslag :)
    wij kunnen hier niet wachten tot het WK begint net als jullie gok ik :p ohja broeder heb je nog gebungeejumped?? was weer een mooi verslag in de SP!TS

groente vanuit W'town

• 10 Juni 2010 - 12:19

Marco:

Ha mannen!

Ik zie net op de spot dat jullie er nu(10-7 14.17 uur)echt bijna in het beloofde land zijn. Zuid Afrika ligt dus echt op een steenworp afstand. Goed bezig, Laura heeft het nog goed volgehouden! Nu het toernooi nog overleven met veel bier en veel lol en dan weer terug naar de werkelijkheid.

Tot snel!

• 10 Juni 2010 - 14:56

Jolanda Beelen:

Zuid Afrika is gehaald.
    Veel plezier en geniet ervan.

groetjes uit Eersel.

• 10 Juni 2010 - 18:14

Anneke:

Proficiat, jullie zijn er.
    Geweldig. Heel veel plezier nog met iedereen.
    Ben benieuwd naar de foto's.
    HUP HOLLAND,HUP, GENIET ERVAN !!!!!!!!!!!

Groetjes de Boeijkes uit HOLLAND.

• 10 Juni 2010 - 21:22

Lenie Kappen:

Hoi Dick en Nick,

Een groot avontuur geweldige verhalen en het einddoel bereikt.
    Nu genieten van de wedstrijden en alles er omheen heel veel plezier. Effe niet meer in die auto heerlijk toch.

Heel veel groetjes van ons allemaal

• 11 Juni 2010 - 03:05

Irna:

YES, doel bereikt!
    nu alleen nog nederland naar de finale juichen.
    Gaat jullie lukken XXX en veel plezier.

• 11 Juni 2010 - 06:48

Martijn Witlox:

Goed bezig mannen, bestemming bereikt!

Nu nog even die cup mee naar huis!

(Brabantse) groeten uit Arusha!

• 11 Juni 2010 - 09:28

PERSBERICHT ORANJE T:

De Oranje Trophy komt na een monstertocht van 20.000km vrijdag 11 juni volgens planning aan op De Oranjecamping.

21 voertuigen zullen as vrijdag aankomen op De Oranjecamping in Pretoria na een lange reis dwars door Afrika. 1 voertuig is in Malawi achtergebleven, in dat team viel vorige week de dood van Henk Wijts (60) te betreuren die verdronken is in Lake Malawi. De groep is nadat de familie van Henk was aangekomen verder gereisd om het einddoel te halen.

Na aankomst op De Oranjecamping zal de Oranje Trophy een ontvangst wachten op de Nederlandse Ambassade, waar samen gekeken zal worden naar de openingswedstrijd van het WK: Zuid Afrika - Mexico.

Met de aankomst van de Oranje Trophy komt een einde aan de eerste helft en start de tweede helft: De Oranjecamping. Beide initiatieven zullen in de komende weken een bijdrage leveren aan het project De Derde Helft van het NCDO, zie www.3ehelft.org

Zo wordt aanstaande dinsdag meegedaan met de Score Cup of Heroes in Pretoria.

• 11 Juni 2010 - 10:48

Romy Naomi Hans En L:

Fijn dat jullie er zijn!! Groetjes van ons

• 11 Juni 2010 - 16:19

Ey Dicky B en Nick ok

Jaaaahhhhhh
    hier was het allemaal om te doen!!!

Geweldig, Proficiat!
    Jullie hebben het gehaald

Geniet nog met volle teugen van de camping de wedstrijden en alles wat jullie nog staat te wachten.
    Zo ook het bezoek aan de ambassade.
    doe ze in ieder geval de groeten van ons want ge wit nooit wie je daar tegen het lijf loopt;).

De groeten van ons.
    XXX GG

• 11 Juni 2010 - 18:47

Loes Van Beuningen:

wat geweldig dat jullie het gehaald hebben! :D

fijn om te horen!

• 12 Juni 2010 - 13:55

Sophie:

Eindelijk aangekomen op de plaats van bestemming, en ook nog eens mooi binnen de planning! :D Well done!
    Wij zijn gisteren naar Guus Meeuwis geweest en hadden het nog over jou, het was echt geweldig!
    Geniet van de Oranje Camping en dan we zien we jullie hopelijk vanuit Z-A op tv in de finale van het WK :)
    Liefs xx Sophie

• 12 Juni 2010 - 19:39

Noortje:

Super dat jullie de eindbestemming (op tijd) hebben gehaald.
    Wat een avontuur!!
    Geniet nog van het mooie voetbal spectakel en we hopen natuurlijk allemaal op een oranje finale!!
    Groetjes Noortje

• 13 Juni 2010 - 13:56

Erik & Francia:

Hoi Nick en Dick

Na 35 Reacties eindelijk de fotos. Ik begreep via msn dat het allemaal traag gaat met internet maar ze zijn weer mooi.
    Morgen lekker naar het voetballen en ja Dick heeft ee speciale dresscode ORANJE dan val je wel op!
    AANVALLEN en succes

Veel plezier en de goroetjes van ons XXX

• 13 Juni 2010 - 17:58

Wendy & Martin:

Hey broertje & Dick,

Wij hebben jullie verhalen op de voet gevolgd hoor, maar een berichtje achterlaten was wat moeilijker. Ja, wij zijn geen computer expers. Nu met behulp van mama Maria lukt het dan eindelijk. Gaaf om al je verhalen te lezen. Fijn om te lezen dat je het ook allemaal zo leuk vind.Heftig wel wat jullie onderweg meegemaakt hebben. Ik nou ja wij vinden het super knap dat jullie zover gereden hebben, en we zijn vooral erg blij dat jullie goed zijn aangekomen. Heel veel plezier nog daar geniet van elke minuut, want voor je het weet is het alweer voorbij. Tot snel.

Dikke X van je zusje & martin.

• 13 Juni 2010 - 18:12

Arianne:

Hallo oranjegangers.

Op het jeugdjournaal zagen we de aankomst.Wow het is helemaal gelukt.Tof.(ze zijn bij ons trouwens wel jaloers op al die bussen pringels) Super om telkens mee te lezen en vooral al die mooie plaatjes te zien. Nu volop genieten van het voetballen. Veel plezier.

Groeten vanuit het Limburgse Beringe.

• 13 Juni 2010 - 18:26

hallo nick en dick
    eindelijk de foto`s maar ik lees uit de reactie dat internet niet vlot verloopt, maar gelukkig kunnen we weer van jullie en de foto`s genieten , we hebben voor de buis jullie intocht zitten kijken

veel plezier morgen bij de wedstrijd
    dikke kussen vanuit braammus

• 14 Juni 2010 - 10:06

Lex :

Heey dicky,

Mooi verhaal. maar de foto's zijn ook echt tof :D

Ik hoop dat je het nederlands elftal een beetje op kan jutte dat ze zeker gaan winnen vanmiddag.

Ik ga kijken of ik je op tv zie tijdens de wedstrijd :P

Tot snel

xxx je broertje :D

• 14 Juni 2010 - 14:33

Hoi Jongens

Joepie 2-0 voor Nederland
    We hebben jeullie niet kunnen ontdekken op TV. En nu op naar Durban voor zaterdag Nederland - Japan.

Succes met jullie reis de volgende .... KM

XXX van ons

• 14 Juni 2010 - 20:49

Anika:

Hallo allemaal, ik heb op youtube allerlei filmpjes over de oranjecamping gevonden! Zo weten we een beetje hoe hun dag eruit ziet. Oranjecamping dagjournaal heet het en dan staat er steeds de datum achter, hoe duidelijker kan het. Nou succes en veel kijkplezier!

Jongens jullie laatste (max.) maand is ingegaan, dus nog even genieten zolang het gaat!

Liefs Anika

• 14 Juni 2010 - 21:17

Ey Dicky B en Nick ok.

Ja ja Dick je bent gesignaleerd op de TV. Hart van Nederland had de primeur!!!
    Genoten van de wedstrijd? of meer van de derde helft?:)
    Whatever de eerste 3 punten zitten in de knip en goed voorbeeld doet goed volgen zullen we maar zeggen.
    Ook hier hebben we ervan genoten.
    Samen met jullie pap en mam hier op de bank.

Niek is vanmorgen naar Duitsland vertrokken om aan de volgende klus te beginnen.Heeft wel veel oranje spullen mee om de machine te versieren. Je moet maar durven in het hol van de Leeuw:).

Nog veel plezier en op naar de volgende wedstrijd.

PS gave foto's man!!!

Groeten van ons.
    XXX GG

• 15 Juni 2010 - 06:10

Hanneke:

Wauw wat een fantastische foto's! Geniet ervan in Pretoria, jullie hebben het Amerikaanse nieuws gehaald zie ik net, lachen zeg! 2-0 is al mooi binnen, dus ga zo door met supporten;) xx

• 16 Juni 2010 - 11:31

Henny En John:

Dag Dick, We hoorden vanochtend op radio 2 dat er een stoet oranje supporters van 5km lengte vanuit Pretoria naar Durban onderweg is. Een helicopter vliegt erboven met journalisten van o.a CNN. Waarschijnlijk zitten jullie daarbij. We kijken vanavond op tv of we jullie kunnen ontdekken. Geniet van het land en de mensen. En natuurlijk veel plezier in het stadion, op de overwinning! groeten, Henny en John

• 16 Juni 2010 - 19:44

Jan-willem:

Hai dicky

Ik heb tijdens het volgen van mijn cursus gebarentaal voor beginners toch nog even tijd gevonden om je avonturen te lezen. Mooi man wat je daar beneden allemaal meemaakt!! Maar nou hoor ik jou al denken…wat moet willem nou weer met een cursus gebarentaal? Nou ik zal het even uitleggen. Zegt vuvuzela jou iets? Het is niet alleen het meest gebruikte woord van 2010, maar ook het meest irritante stuk plastic van deze eeuw. Nog steeds geen reden om gebarentaal te leren..klopt..maar nou heb ik me laten vertellen dat een beetje geleerde vuvuzelaspeler zoon slordige 130 decibel produceert. Als er dan 50.000 man in een stadion zit met een vuvuzela heb je dus heeeel veel herrie. Iedereen weet natuurlijk dat als je langer dan 2 minuten blootgesteld word aan 130 dicibel je ernstige gehoorschade op kan lopen. Even nog een klein rekensommetje: nederland speelt totaal 7 x 90 min dus 630 minuten. Met een beetje pech ben jij over een klein maandje dus 315 keer doof geworden!! Toch fijn als we dan toch nog kunnen communiceren.

Nog 1 tip:
    Ga zaterdag vooral niet in een oranje bavaria jurkje naar de weetstrijd kijken. Het kost je 1000 euro en 6 maanden gevangenisstraf…

• 17 Juni 2010 - 06:46

Hoi Anika

bedankt voor die link, en als je dan ook nog de video filmpjes op die site bekijkt zijn ze goed in beeld haha
    Zet um op jongens!!

xxx van ons

• 17 Juni 2010 - 10:00

Jan En Corry Claas:

Dag Nick en Dick,
    Wat een leuke verhalen, maar we wachten op het slot.
    Nog een fijne tijd en succes met oranje.
    J. en C. uit Westerhoven

• 18 Juni 2010 - 12:45

Van Dijk Berchplaets:

he dick zo te zien aan je foto`s verveel jij je niet .zo wat mooi allemaal en wat een ervaring rijker wens je veel plezier morgen met nedreland - japan hopelijk winne we morgen geniet er nog van

gr alwin rita en sven van dijk [berchplaets]

• 19 Juni 2010 - 18:50

hoi dick en nick
    lekker genoten van de wedstrijd en hebben jullie ook nog nieuws van wat er de tweede helft gebeurd
    met foto`s
    dick we hebben je al wel op de foto gezien bij de oranjecamping van 18 juni
    nog veel plezier en tot horens
    dikke kussen vanuit brammus

• 20 Juni 2010 - 13:40

Fem:

Hallo,
    nou nog steeds in de race vor de finale, want we gaan zeker door! Hopelijk gaat donderdag een mooiere wedstrijd worden, maar ja we moeten ook niet meteen alles laten zien wat we kunnen.
    Dick hoe verder ze komen, hoe meer kans wij hebben om in ons huis te zitten. De badkamer is in ieder geval getegeld en over 2 weken de keukenvloer, dus jij zult wel eerder terug zijn! Maar dat mag bij ons beide de pret niet bederven!
    Geniet ervan, en dan ook van alles. De sfeer, de wedstrijden en natuurlijk de gastvrijheid van de Afrikanen! Een prachtig land, moet zeggen dat ik van al die foto's af en toe wel heimwee krijg!
    Veel liefs Fem en de groetjes van Geert.
    Die zit nu bij Trekie-Trek en ik stap nu lekker op de skeelers om uit te waaien!

• 21 Juni 2010 - 14:49

Francia:

SMS van Dick en Nick

20 juni De wedstrijd was super leuk in het stadion. We zijn nu onderweg naar Kaapstad. Daar gaan we 3 dagen over doen, we worden kampioen!Elke dag zijn er zoveel camera's van alle landen op ons gericht. Groetjes

• 21 Juni 2010 - 14:57

Ey Dicky B en Nick ok.

Waar blijven die spannende verhalen over

de oranje-camping,

wedstrijdverslagen,

de derde helft.

Je wilt toch niet zeggen nou je het doel hebt bereikt dat er geen geweldige verhalen meer volgen.
    Ik kijk elke dag vol spanning of er nog niks is:)
    Oh ja en..... vergeet de foto's niet erbij te doen!! Hahaha.

Vanavond gaan we een borrel drinken omdat Marco zijn HBO heeft afgerond.
    Ik zal de jouwe wel opdrinken.
    Dia van onze Niek heb ik ook al toegeeigend. :)

Nou ik hoop snel weer van je te lezen.

Groeten en ja... nou zal je nog wel langer wegblijven.
    Whatever... volgende week maandag gaan we mooi bij de jongste "Abraham "van Berrege voetbal kijken.
    Dus Erik ...Bij deze :)

Groetjes vanuit de vossenbosstraat

GG XXX

• 23 Juni 2010 - 05:14

Anika:

"Nick & Dick aan het partyen in cape town, want ze hebben het gehaald hoor!!!"
    Ontvangen van: Nick (22 - 06 om 23:59 uur)

Dus nu maar afwachten wanneer ze thuis komen...

• 23 Juni 2010 - 06:00

Gerdie:

Hoi Dick en Nick,
    Geweldig, jullie hebben het gehaald.Nu maar afwachten hoe lang jullie nog mogen genieten van zuid afrika.
    Ik heb in iedergeval genoten van jullie avontuur, al die verhalen en prachtige foto's. Geniet er nog maar even van.
    Groetjes vanuit Schaijk